Visiting the Grand Avenues is such a pleasure. You can always try new restaurants and experience having a variety of food. One of those new experiences to me was Cavalli Caffe. The cafe opened in the beginning of April this year. I loved the atmosphere and the decor. They managed to deal with every detail. everything had the Cavalli tag and signature. The plates, glasses, silverware, furniture. I literarily felt I was in a Cavalli world, which is a brand name I truly admire.
For a starter, I ordered eggplant parmigiana which was to die for. I really loved, it was delicious.
For a main dish, I had the King Prawn spaghetti. It was not bad, It was a bit dry and under cooked. The waiter told us it was spicy, but it wasn't at all.
For a perfect ending, what a better way than having dessert. We ordered the Chocolate Fondant which was rich and Yummi. And also had the Apple pie which tasted so good.
The staff were very friendly and attentive. I really appreciated the fact that the cafe's Italian manager was present and taking notes from the visitors. I would definitely go back for the starter and dessert.
الجراند افنيوز اصبح ملاذ للكثيرين الراغبين بعيش تجربة جديدة. خصوصاً مع كثرة المطاعم الجديدة والمتنوعة. زيارتي اليوم كانت لكافيه كاڤالي. من اللحظة الأولى اللي قعدت فيها على الطاولة جذبني ديكور الكافيه واهتمامهم بأدق التفاصيل فنجحوا انهم يعيشون الزبون بعالم كاڤالي من اثاث كاڤالي وصحونه و فضياته و قلاصاته وحتى المفارش. عجبني أيضاً اهتمام الجوسونات وروحهم الحلوة ووجود المدير الايطالي اللي ياخذ ملاحظات الزباين بنفسه. في البداية طلبت مقبلات عبارة عن باذنجان البارمزان وهالطبق عجبني وايد وحبيته. وكطبق رئيسي طلبت سباغيتي بالربيان لكن ما كان مثل ما توقعت بصراحة كان ناشف و مافيه نكهة قوية. و النهاية السعيدة كانت مع الحلو. طلبنا تشوكلات فوندو وطعم الكاكاو كان خيالي بالاضافة الى فطيرة التفاح وكانت وايد لذيذة. انطباعي عن الكافيه وايد حلو. عموماً حبيت الجو والأكل. و أكيد راح أرجع له مرة ثانية.
By, @_wadda_
No comments:
Post a Comment